Preventie en herstel

Uw medewerker is belangrijk voor uw bedrijf. Loopt uw medewerker echter vast door wat er op het werk gebeurt? Wordt de werksituaties als belastend ervaren? En wordt de fysieke en/of mentale veerkracht van uw medewerker hierdoor op de proef gesteld? De persoonlijke begeleidingswijze van Mirjam Verschoor richt zich op duurzame oplossingen voor de klachten van uw medewerker, zodat uw medewerker weer snel aan de slag kan gaan of dat uw medewerker ontdekt wat nodig is om met energie het werk te kunnen blijven doen.

 

Veel voorkomende klachten die naar voren komen zijn: chronische pijn, angst en stress. Er wordt gewerkt met verschillende methodieken, zodat uw medewerker de persoonlijke begeleiding krijgt die nodig is. Van cognitieve gedragstraining, ontspannings -en ademhalingsoefeningen, coaching, lichaamsgericht werk, tot en met psychosociale therapie, hypnotherapie en EMDR. Door de inzet van de professionele begeleiding af te stemmen op de hulpvraag van uw medewerker neemt het ziekteverzuim af. De doelgerichte en efficiënte aanpak is kort en oplossingsgericht.

 

Bel: 06141465700 of mail: info@mirjamverschoor.nl als u uw medewerker effectieve, professionele en persoonlijke begeleiding toewenst. Ik kom graag vrijblijvend langs om te bespreken wat ik voor of u of uw organisatie kan betekenen. 

 

Een kortdurend coaching traject, waarbij de persoonlijke prestaties een boost gegeven kunnen worden, behoort ook tot de mogelijkheden. Zo is bijvoorbeeld voor het visualiseren van de te behalen doelen mijn begeleidingswijze ook erg geschikt.