wie ben ik?

Mijn naam is Mirjam Verschoor. Ik kan jou begeleiden om tot positieve veranderingen te komen. Mijn doel is om je te helpen om jouw zelfherstellend vermogen meer te activeren, zodat je met bijvoorbeeld meer (innerlijke) rust of kracht verder kan gaan.

Lees meer

mijn professionele groei

Ik ben, als psychosociaal therapeut en hypnotherapeut, afgestudeerd aan de Academie Hypnos. Een gerenommeerde opleiding op HBO-niveau, inclusief Psychosociale en Medische Basiskennis. Verder volg ik jaarlijks verschillende trainingen en bijscholingen, zoals:

EMDR practitioner volwassenen bij de BiVT.

Masterclasses door Dr Howard Schubiner over chronische pijn bij stichting Emovere.

Diverse bijscholingen bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (Parkison, Tinnitus, Angst & Dwang en Ericksoniaanse therapie).

De NLP methode, Kerntransformaties door Erik Willems.

Een mens heeft in het leven meerdere rollen. Zo ben ik naast therapeut ook moeder, echtgenoot, vriendin, etc. En naast mijn praktijk voor persoonlijke begeleiding heb ik ook nog een andere passie; fotografie. Ik ben benieuwd welke rollen jij in je leven inneemt, naar wat jou drijft. Laten we kennis maken. Ik ontmoet je graag in de praktijk.

 

Merk je dat jouw benadering op je probleem of klacht onvoldoende werkt en je toe bent aan verandering? Neem dan contact op via e-mail of telefoon.

Telefoon E-mail

Review

“Mirjam is heel betrokken en stelt de juiste vragen waardoor ik meer te weten kom over mezelf.“

Review

“Dat elke sessie echt positieve gevolgen had en dat die ook bleven aanhouden en zelf makkelijk toe te passen waren.”

Review

“Ik ervaar Mirjam als een integere therapeut, bij wie je met je levensvragen en eigen historie in goede handen bent.”

Review

“Wat ik als meest positief heb ervaren in deze sessie is het inzicht en het kunnen uiten van (onverwachte) emoties en het gevoel dat je goed door had en doorvroeg waar het pijnpunt zat.“

Review

“Ik werd persoonlijk behandeld. Er hangt een prettige sfeer en ik voelde mij erg gehoord. Er werd goed naar mijn behoefte geluisterd. Ik vond de manier van omgang fijn en voelde mij op mijn gemak."

Review

“Mirjam laat je dingen over jezelf ontdekken die je eerst nog niet wist.”